بناینگذار فقید کمپانی اپل کاندیدای مرد سال مجه " Time " شد
وبسایت Cnet که اطلاعات تکنولوژی و رسانه را پوشش میدهد در بلاگش راجع به این موضوع صحبت نموده است
آقای جابز توسط NBC Nightly News که مالکش Brian Williams است به جهت تقدیر از فعالیتهایشان جهت انقلابهایی که در کامپوترهای شخصی ، موزیک ، تلفن های هوشمند و صنعت تبلت و در نتیجه مدیریت منحصر به فردی که در اپل داشته اند کاندیدا شدند، حالابه نظر میرسد آقای جابز پس از مرگش به عنوان مرد سال تایم انتخاب خواهند شد
مهمترین مهارتهای آقای جابز که در سخنرانی Williams بدان اشاره شده بود :
تنها شخصی که دنیای ما را تغییر داد ، من به Seth Meyers هنگامی که در خیابان "ششم" قدم میزدیم گفتم: تنها دور و ور من را در حالیکه داریم در این یک بلوک قدم میزنیم نگاه کن تا بفهمی او(استیو) چطور دنیای اطراف ما را تغییر داده است،نگاه کن چطوری دنیا را تغییر داده ، نه تنها اینکار را کرده بلکه او دوباره به ما روحی بخشیده تا باور کنیم این امکان پذیر هست که تنها لازم باشد شما به یک تکه پلاستیک یا شیشه نگاه کنید و انگشتتان را حرکت دهید (و تمام کارهایتان با آن دستگاه را انجام دهید )، این واقعا عجیب هست...
اینگونه شما میتوانید چیزی را بزرگتر یا کوچکتر بسازید ، اوه! تا کجاها میتوانید به پیش بروید و راهی پیدا کنید که صنایع موسیقی و تلویزیون را برای هیمشه تغییر دهید. بنابراین احتمالا استیو در آرامش آرمیده و روحی که همراه اوست کاندید من برای مرد سال است
Credit:Redmondpie.com
برگردان به فارسی:ویسار.ف i-os.ir
دربـــاره مـــا
انجمن تخصصی “سیستم عامل های آیفون و مک” با عنوان بهترین و کاملترین مرجع تخصصی اپل در ایران فعالیت خود را از بهار 1389 آغاز کرد . از لحظه تولد تاکنون همواره سعی در ارائه خدماتی منحصر به فرد در زمینه اپل و تکنولوژی شامل آموزش ها ، بررسی تخصصی محصولات ،ارائه نرم افزارها و بازی های این دو سیستم عامل و پاسخ گویی به پرسش های کاربران گرامی اش نموده است ، همه این خدمات در محیطی مبتنی بر دانش و اخلاق و با تلاش و کار حرفه ای برای شما بزرگواران میسر شده است.
پشتیبانی توسط : وی بی ایران
اگر سایتی با پیج رنک 2 به بالا دارید میتوانید با ما تبادل لینک کنید .
ساعت 07:41 AM بر حسب GMT +3.5 می باشد.
Secured By blackc0der

LinkBack URL
About LinkBacks

بوک مارک ها