سلام دوستان این اموزشو هنوز تست نکردم ولی تو انجمن معتبری که خوندم چند نفر به طور قطع تایید کردن چون حجم نداشتم کاستوم فریمور رو دانلود کنم هنوز تست نکردم ولی سر ساعت 1 تست میکنم حتما خودم جوابشو میگم
نکته مهم : داشتن SHSH از 4.3.3 الزامیست
[مهمان گرامی متاسفانه شما امکان مشاهده لینک بصورت مهمان را ندارید برای ثبت نام کلیک کنید]
[مهمان گرامی متاسفانه شما امکان مشاهده لینک بصورت مهمان را ندارید برای ثبت نام کلیک کنید]
با استفاده تینی امبرلا دانگرید کنید
قول میدم تا شب دانلود و تستش کنم
دربـــاره مـــا
انجمن تخصصی “سیستم عامل های آیفون و مک” با عنوان بهترین و کاملترین مرجع تخصصی اپل در ایران فعالیت خود را از بهار 1389 آغاز کرد . از لحظه تولد تاکنون همواره سعی در ارائه خدماتی منحصر به فرد در زمینه اپل و تکنولوژی شامل آموزش ها ، بررسی تخصصی محصولات ،ارائه نرم افزارها و بازی های این دو سیستم عامل و پاسخ گویی به پرسش های کاربران گرامی اش نموده است ، همه این خدمات در محیطی مبتنی بر دانش و اخلاق و با تلاش و کار حرفه ای برای شما بزرگواران میسر شده است.
پشتیبانی توسط : وی بی ایران
اگر سایتی با پیج رنک 2 به بالا دارید میتوانید با ما تبادل لینک کنید .
ساعت 07:51 AM بر حسب GMT +3.5 می باشد.
Secured By blackc0der

LinkBack URL
About LinkBacks

بوک مارک ها