همانطور که میدانید استیو جابز مدیر عامل پیشین اپل در اثر سرطان پانکراس در گذشتند و علاقه ای که دوستداران ایشان از خود نشان داده اند باعث شده توجه بسیاری به گذشته و زندگینامه این نابغه دنیای تکنولوژی جلب شود؛ از همین رو اولین و تنها ترین کتاب بیوگرافی آقای جابز که توسط آقای Walter Isaacson جمع اوری شده سخت مورد توجه است و فشار زیادی از طرف ناشر مربوطه امده تا به دلیل استقبال گسترده این کتاب را سریعتر آماده چاپ کنند- پیش بینی میشود این کتاب هم مانند آیفون 4 اس که اخرین گجت زمان حیات استیو جابز بود از طرف علاقه مندان سوگوار ایشان در حجم وسیعی فروش رود، از طرفی کمپانی سونی هم در صدد گرفتن حق پخش ساخت فیلمی در باره ایشان هست و بسیاری موارد دیگر..
در واقع در کمپانی اپل همیشه "طراحی" در کانون توجه بوده و تبعیت از ایده های طراحی استیو جابز و جان آیوی مرکز اصلی آن بود، یک ایده آنست که اپل همین فراست و نوآوری در طراحی که در زمان آقای جابز وجود داشت را نگه دارد و جان آیوی نقش مرکزی را بر عهده گیرد. همانطور که میدانید همواره طراحی های ایده ال از نظر استیو جابز خلق محصولاتی نازکتر ، سبکتر و البته هوشمندانه بوده است که کمپانی اپل را برای حفظ آن مجبور خواهد کرد که این بار مسئولیت بزرگ را در مسیری درست پیش ببرد
در فصل جالب دیگری ازاین کتاب میخوانیم که گوگل نسبت به فعالیتهای کمپانی گوگل و مدیرعاملش اریک اشمیت به جهت ارائه گوشی HTC با سیستم عامل اندروید که بسیار شبیه آیفون بود بسیار عصبانی بوده و این عمل گوگل را یک " دزدی بزرگ " خوانده بود .از همان زمان به بعد هم دعواهای حقوقی بین گوگل و اپل شدت یافت
آقای جابز در این خصوص گفته اند:
اگر لازم باشد تا آخرین نفس قبل از مرگم و با خرج کردن تا آخرین "پنی" از سرمایه 40 میلیارد دلاری بانکی اپل را صرف خواهم کرد تا اندروید را نابود کنم ! به دلیل آنکه یک محصول دزدی هست و من وارد جنگ بسیار بزرگی برای این موضوع و اثبات حقانیت اپل خواهم شد.
همانطور که میبینید میتوان واقعا حس عصبانیت آقای جابز را از G بزرگ - گوگل - برآورد کرد، آقای جابز در ملاقات با اریک اشمیت در کافه ای در"پالو آتو کالیفرنیا " گفته بودند که هیچ علاقه ای به جنبه حقوقی قضیه ندارند و اصلا هدف گرفتن خسارت مالی از گوگل نیست ، بلکه اینجا موضوع اثبات حقانیت ایشان هست
در همین کتاب میخوانیم که آقای جابز در دفاعیه ای بی نقص به آقای اشمیت میگوید:
من پولت رو نمیخواهم . اگر به من 5 میلیارد دلار هم پیشنهاد بدید آن را نخواهم خواست بلکه من پول زیادی بدست آوردم و حالا میخواهم جلوی استفاده از ایده های خود و همکارانم را توسط اندروید بگیرم
کتاب زندگینامه استیو جابز بعد از چاپش بسیار خواندنی خواهد بود ..
Credits:Redmondpie.com
برگردان به فارسی: ویسار.ف i-os.ir
دربـــاره مـــا
انجمن تخصصی “سیستم عامل های آیفون و مک” با عنوان بهترین و کاملترین مرجع تخصصی اپل در ایران فعالیت خود را از بهار 1389 آغاز کرد . از لحظه تولد تاکنون همواره سعی در ارائه خدماتی منحصر به فرد در زمینه اپل و تکنولوژی شامل آموزش ها ، بررسی تخصصی محصولات ،ارائه نرم افزارها و بازی های این دو سیستم عامل و پاسخ گویی به پرسش های کاربران گرامی اش نموده است ، همه این خدمات در محیطی مبتنی بر دانش و اخلاق و با تلاش و کار حرفه ای برای شما بزرگواران میسر شده است.
پشتیبانی توسط : وی بی ایران
اگر سایتی با پیج رنک 2 به بالا دارید میتوانید با ما تبادل لینک کنید .
ساعت 01:36 PM بر حسب GMT +3.5 می باشد.
Secured By blackc0der

LinkBack URL
About LinkBacks

بوک مارک ها